skip to Main Content

Subvencions Next Generation per a la renovació dels tancaments de casa teva

El món està cada cop més conscienciat que s’ha de tenir cura del medi ambient i de la lluita contra el canvi climàtic. Per això, des dels diferents espais de la societat, s’implementen accions ciutadanes, polítiques o econòmiques impregnades amb aquest esperit de respecte per l’entorn i d’estalvi energètic. I el sector de la construcció no n’és aliè.

En aquest sentit, s’emmarquen les diferents línies de subvenció que provenen dels fons europeus Next Generation i que es destinen a obres de millora de l’eficiència energètica en els habitatges de manera que hi hagi una reducció en el consum energètic i, al mateix temps, una reducció en la factura de la llum o el gas, a més de millorar el confort de la llar i incrementar-ne el valor.

Per millorar l’eficiència energètica, és bàsic disposar d’uns bons tancaments a l’habitatge, lloc per on s’escapa entre el 15 i el 25% de l’energia. De fet, els ajuts Next Generation es destinen a aquelles actuacions que suposin una reducció de la demanda d’energia del 7% i una reducció del consum d’energia primària no renovable del 30%.

A més, la renovació dels tancaments s’ha d’adequar als valors límit de transmitància tèrmica i permeabilitat a l’aire que apareixen en el Document Bàsic HE (d’estalvi d’energia) del Codi Tècnic d’Edificació. L’actuació ha de tenir un cost mínim de mil euros i la quantia de la subvenció és del 40%, amb un màxim de 3.000 euros/habitatge.

Tres vies per sol·licitar els ajuts, segons on visquis

A GARCIA FAURA podem donar-te les millors solucions per aconseguir que la teva llar sigui eficient des del punt de vista energètic, gràcies a una àmplia proposta de sistemes de trencament de pont tèrmic, doble vidre o un segellat perfecte, entre altres, que convertiran el teu habitatge en un oasi de confort, respectuós amb el medi ambient i amb la teva factura de llum i gas.

Hi ha tres vies per sol·licitar els ajuts, segons el lloc de residència:

No t’ho pensis més i posa’t en contacte amb nosaltres per saber tot el que et podem oferir des de GARCIA FAURA perquè puguis posar el teu gra de sorra en la lluita contra el canvi climàtic i, a més, aconseguir un estalvi prou important en la teva butxaca!

Descarrega’t la nostra guia  de consulta.

Back To Top