skip to Main Content

Forster Unico: solucions creatives en acer

Encara que l’alumini és el material principal amb què treballa GARCIA FAURA, l’empresa també disposa d’un potent taller de ferro i acer equipat amb la maquinària més avançada, la qual és manipulada per un personal tècnic especialitzat i capaç de realitzar tota mena de treballs metàl·lics.

I és que l’acer és un dels materials usats en arquitectura que combinen perfectament l’estètica amb les propietats tècniques i el respecte al medi ambient. És el cas del sistema d’acer d’altes prestacions de la sèrie Unico de la companyia suïssa Forster.

Estem parlant d’un sistema de perfils amb aïllament tèrmic per a portes i finestres d’una i dues fulles, o bé per a envidraments exteriors, que compleix amb els requisits tècnics i estructurals més exigents gràcies a un exclusiu disseny de fabricació.

Es tracta d’uns perfils extremadament prims que permeten combinar el disseny arquitectònic atractiu, el confort i el benestar amb un aïllament tèrmic i acústic excel·lent. A més, ofereixen solucions de protecció contra incendis i resistència a robatoris i bales.

La seguretat no ha de ser antiestètica o voluminosa. Els perfils prims fabricats en acer, les frontisses ocultes i els tancaments integrats per a portes redueixen al mínim el nombre d’elements visibles i els donen als tancaments un aspecte net i elegant.

La gamma de Forster permet oferir diferents variants que van des de portes d’una sola fulla fins a corredisses, portes d´emergències amb funció antipànic i portes abatibles. També n’hi ha amb protecció contra el pinçament de dits i amb altres característiques de protecció.

Acer 100% reciclable

L’acer és un dels materials amb la taxa de reciclatge més gran del món. Per tant, la petjada ecològica de l’acer està per sota del que estimava anys enrere gràcies a les seves propietats de reciclatge múltiple i al manteniment de la seva qualitat malgrat el cicle de reciclatge.

Així, el sistema de perfils Unico de Forster està realitzat en acer 100% reciclable i sense materials aïllants sintètics addicionals, cosa que no passa amb altres materials reciclats. I sempre complint els requisits més elevats relatius a les funcions tècniques i estructurals dels edificis.

Si voleu saber més sobre la sèrie d’acer Unico de Forster, no dubteu a posar-vos en contacte amb la Divisió Residencial de GARCIA FAURA.

Back To Top