skip to Main Content

Jansen: portes i finestres d’acer per a la seguretat de la llar

Quan som a casa, no hi ha res pitjor que sentir-nos insegurs. El que més desitgem és que casa nostra sigui un espai inviolable, fora de perill d’intrusos i lladres. Per això, a GARCIA FAURA treballem amb el millor acer de la firma suïssa Jansen, una garantia que augmenta la protecció del que més estimem.

Els tancaments solen ser els punts febles de casa. Portes i finestres són llocs habituals per on els lladren s’introdueixen a les cases, especialment si es tracta de plantes baixes, habitatges aïllats o de fàcil accés. Però si ens equipem amb les propostes antirobatori de Jansen, aquestes possibilitats es redueixen considerablement.

Al sector de la construcció, la resistència dels materials a l’efracció (forçament o ruptura de les mesures de seguretat que protegeixen la nostra llar) està classificada per la norma UNE EN 1627. Aquesta norma classifica les fusteries segons l’experiència del lladre (des de el més inexpert i ocasional al professional) i les eines que utilitza (des de les clàssiques o la violència fins a forats o serres d’espadí).

Així, la norma UNE EN 1627 estableix fins a sis graus, on a l’1 tenim un lladre ocasional i que utilitza eines clàssiques, mentre que al 6 tenim un lladre experimentat que utilitza potents eines elèctriques o una piqueta. Els acers de Jansen ofereixen plena garantia des del primer grau fins al quart sense perdre qualitat estètica, una de les premisses infrangibles de la firma suïssa.

De fet, els materials antirobatori de Jansen tenen una estètica igual a la dels sistema convencionals de les sèries Economy, Janisol, Janisol HI o Janisol Art.

A més, compaginar la seguretat i l’estètica no és incompatible amb altres característiques dels tancaments com el trencament de pont tèrmic, la resistència al foc, protecció davant de la corrosió (gràcies a la doble protecció del tractament ZF100 que s’aplica a les planxes amb les que es conformen els perfils i un posterior lacat en pols). Tot això garanteix, a més de la seguretat, un aïllament tèrmic perfecte i una durabilitat molt alta comparada amb altres materials.

Si voleu saber més sobre les portes i finestres d’acer de Jansen, no dubteu a posar-vos en contacte amb la Divisió Residencial de GARCIA FAURA.

Back To Top