skip to Main Content

Sistemes Cortizo, qualitat assequible a les teves possibilitats

A GARCIA FAURA sabem perfectament com vols que siguin les finestres de casa teva. Vols que et protegeixin del fred, de la calor i del soroll. I que evitin l’entrada d’aire, l’aigua i els possibles intrusos. També que aportin lluminositat a les cambres. I tot això, si és possible, a un cost el més assequible possible.

Per això, a GARCIA FAURA t’oferim els sistemes de portes i finestres del grup Cortizo, el primer fabricant i distribuïdor de sistemes en alumini per a l’arquitectura i la indústria d’Espanya i Portugal i referent europeu del sector. Les seves propostes en tancaments aporten tots els requisits que demanes a una finestra.

Així, als sistemes de Cortizo trobaràs prestacions tècniques, acústiques i de disseny avalades per estrictes proves realitzades al seu Centre Tècnic i en laboratoris de reconegut prestigi internacional i que s’adapten a tot tipus de projectes; des d’habitatges unifamiliars i col·lectius, fins a edificis industrials, sanitaris, comercials o d’oficines, entre d’altres.

A GARCIA FAURA trobaràs els sigüents sistemes de Cortizo:

Finestres

 • Cor 60
  Corredissa practicable amb trencament de pont tèrmic, que ofereix la possibilitat de fulles rectes o corbes i amb opció de frontisses ocultes.
 • Cor 70 industrial
  Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, molt versàtil i d’altes prestacions, d’estètica recta tant a la fulla com al jonquet.
 • 3500
  Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic i estanqueïtat obtinguda mitjançant sistema de triple junta. Gruix de l’alumini d’entre 1,5 i 1,7 mm.

Finestres de fulla oculta

 • Cor 60 fulla oculta
  Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, que ofereix la possibilitat de fulles rectes o corbes i amb una secció vista mínima de 63 mm.
 • Cor 70 fulla oculta
  Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, de perfils esvelts i mínima secció vista. Permet una integració total de la finestra a la façana.

Corredisses

 • 4200
  Finestra corredissa amb trencament de pont tèrmic, de gran versatilitat i opcions de fulles a testa o perimetrals, corbes o rectes.
 • 4500 elevable
  Corredissa perimetral amb trencament de pont tèrmic, de tipus elevable, fet que ofereix màxima estanqueïtat i absoluta seguretat.

Corredisses de fulla oculta

 • Cor Vision
  Corredissa amb trencament de pont tèrmic, de disseny avantguardista i que ofereix la màxima lluminositat gràcies a la mínima secció vista d’alumini.

Portes

 • Millennium 2000
  Porta d’entrada sense trencament de pont tèrmic, amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per a locals comercials i espais sense necessitat de ple aïllament.
 • Millennium Plus
  Porta d’entrada amb trencament de pont tèrmic, de línies rectes i immillorables prestacions tèrmiques, ideal per a locals comercials i porteries.

Si vols saber més sobre els sistemes de Cortizo, no dubtis a posar-te en contacte amb GARCIA FAURA.

Back To Top