skip to Main Content
girl-4716922_1920
EL SILENCI DE LA TEVA LLAR

ESTIMA EL SILENCI

El soroll és un dels factors externs que més influeix en la disminució de la sensació de confort que tant anhelem en tots els àmbits de la nostra vida, però especialment a la nostra llar. Una exposició perllongada a sorolls superiors als 75-85 decibels (dB) no només ens genera molèsties, sinó que fins i tot poden arribar a ser perjudicials per a la nostra salut. Els tancaments de la nostra llar poden ser claus per mitigar l’entrada de soroll exterior.

Camió d'escombraries 90dB
Carrer amb trànsit constant 75dB
Converses al carrer 50dB
MENYS SOROLL, MÉS BENESTAR

AÏLLA LA TEVA REALITAT

Una perfileria d’alumini de bones prestacions tècniques, combinada amb vidres dobles, contribueix a augmentar l’aïllament acústic de la teva llar. A partir d’aquí, entren en joc més elements i paràmetres que poden ajudar-te a augmentar encara més el nivell d’aïllament de casa teva. El tipus d’obertura del tancament, capes acústiques del vidre, persianes i tipus de caixa de les mateixes, etc. Tu decideixes fins on vols arribar per blindar la teva llar de el soroll exterior.

CASA MEVA, EL MEU SILENCI

ESCOLTA’T

Fes possible el somni que anheles: una llar còmoda, confortable, aïllada de l’exterior. On siguis tu qui decideix què vols escoltar i què no. On no tremolis cada vegada que s’acosta l’hora punta del trànsit. Que les nits de revetlla no et treguin la son.

Una bona combinació dels múltiples elements i materials que conformen un tancament t’ajudarà a guanyar en cotes de benestar i aïllament. Deixa’t assessorar pel nostre equip d’experts.

  • Vidre
  • Perfileria
  • Tipus d'obertura
  • Persiana
  • Qualitat de fabricació
  • Qualitat d'instal·lació

TROBA SOLUCIONS

Back To Top