skip to Main Content

CONTEMPORANI

L’alumini és el material ideal per a crear tancaments amb una gran varietat d’estils i dissenys. Els sistemes dissenyats pels nostres proveïdors de perfileria abasten una àmplia gamma d’estils que, combinats amb la gran varietat de tipus d’obertura, colors i acabats, ens permeten assolir els objectius d’estètica i disseny que s’ajusten millor als gustos i les possibilitats de cada client.

garciafaura_residencial_ventanas_confort_seguridad_005

CLÀSSIC

La nostra gamma de productes inclou sistemes d’alumini d’estètica clàssica. Però també alumini que sembla acer i perfileria de ferro, els quals aporten a la finestra una nova dimensió estètica. Aquests sistemes permeten atènyer una apariència clàssica, però també simular entorns industrials que poden encaixar perfectament en les noves propostes arquitectòniques i d’interiorisme aplicades en l’àmbit residencial. Sigui el material que sigui, tots els nostres sistemes de fabricació s’ajusten a les exigències normatives que permeten millorar l’eficiència energètica dels habitatges.

garciafaura-residencial-fotos-web5
DISEÑOS VANGUARDISTAS

AVANTGUARDA

Les finestres d’alumini han sabut evolucionar al mateix ritme que l’arquitectura residencial i les noves tendències en disseny. No podem projectar una llar d’avantguarda i acompanyar-la d’un interiorisme de primera si les portes, finestres i corredisses no van de la mà d’aquesta voluntat de crear una aparença avantguardista. És per això que la nostra oferta de productes inclou sistemes de fabricació d’estètica avantguardista, desenvolupats pels gammistes més destacats en aquesta matèria. Productes al servei de l’arquitectura actual i que evolucionen al mateix ritme que la pròpia societat, els seus gustos i tendències.

MINIMALISTA

Les finestres amb perfils de fulla oculta ofereixen una cara vista mínima. És a dir, màxima penetració de la llum natural gràcies a una presència vista dels perfils d’alumini molt reduïda, tant en cara interior com exterior. Això permet augmentar la capacitat de transparència del tancament i oferir una imatge de mur invisible, on el vidre pren tot el protagonisme. El constant desenvolupament i innovació d’aquests sistemes, a més, ha permès aconseguir tancaments de grans dimensions que accentuen encara més aquesta sensació de transparència. Una quarta paret oberta a l’exterior, però amb la garantia d’eficiència tèrmica i acústica que només un bon producte pot oferir.

LAS VISTAS SON LAS PROTAGONISTAS

TROBA SOLUCIONS

Back To Top