skip to Main Content

SEGURETAT ÉS TRANQUIL·LITAT

Disseny, funcionalitat i confort sense seguretat no és benestar total. Si la teva llar es troba a peu de carrer o en zones de fàcil accés, no dubtis en apostar per sistemes de tancaments reforçats i elements de seguretat addicional. Dotaràs la teva llar d’un plus de seguretat que es traduirà en major tranquil·litat per a tu i els teus. Tant si ets dins de casa com si n’ets fora. Tant per evitar l’intrusisme com per garantir la seguretat de la teva família.

Invertir en tranquil·litat és garantia de comoditat, descans i tranquil·litat.

PER DAVANT DE TOT, SEGURETAT

PER A QUI HI HA DINS

Seguretat infantil

Sistemes amb elements de seguretat reforçada, especialment pensats per a protegir als més petits de la casa i evitar que puguin obrir les finestres o atrapar-se’n els dits.

Vetlla per les teves mascotes

Elements de seguretat addicionals per a evitar que les teves mascotes puguin escapar-se de casa, sense renunciar a l’estètica i alhora mantenir una ventilació correcta i natural de la teva llar.

CONTRA ELS DE FORA

Sense accés des de l'exterior

Tancaments d’altes prestacions, sense possibilitat de ser forçats des de l’exterior i pensats per garantir l’hermetisme del teu habitatge. Protegeix casa teva sense renunciar al disseny, el confort i la tranquil·litat màxima.

Seguretat antirobatori

Protegeix casa teva de l’intrusisme i gaudeix de la tranquil·litat que només t’ofereix la màxima seguretat antirobatori dels nostres sistemes de portes i finestres. Seguim els estàndards internacionals de seguretat contra palanques, cops o forçats.

TROBA SOLUCIONS

Back To Top