skip to Main Content
LA MEVA CASA, EL MEU MOMENT

CONFORT PER AL DIA A DIA

Al llarg de la vida passem més hores dins de casa que en espais exteriors. Casa nostra és sinònim de llar, de refugi i protecció. Hi busquem la màxima comoditat i el benestar físic i emocional que associem al concepte de confort. És per això que exigim a la nostra llar un nivell alt de confort que arribi a noves cotes de benestar constant.

  Una llar còmoda i funcional
  Un espai tranquil i harmònic
   Un entorn saludable que generi benestar

GAUDEIX DEL TEU ESPAI

Confort és sinònim de qualitat de vida. I hi ha diferents elements que, a casa nostra, poden contribuir a generar un entorn més apropiat per al nostre benestar físic i emocional. Els tancaments són, en gran mesura, part essencial dels elements de regulació de la qualitat del nostre habitatge.

I és que una finestra no compleix tan sols una funció d’obertura o de connexió visual entre l’interior i l’exterior. Les finestres són elements essencials per al control tèrmic d’una llar, fonts d’il·luminació i ventilació naturals i aïllants acústics de l’habitatge.

Nivell de confort 100%
QUALITAT DE VIDA
MAJOR EFICIÈNCIA, MAJOR CONFORT

LLAR EFICIENT I CONFORTABLE

Les portes i finestres de la nostra llar són, en gran part, les generadores del confort que ens ofereix el nostre habitatge…. o culpables de la falta d’aquest. És moment de posar en valor la importància real que tenen els tancaments en la teva llar, i invertir en la seva renovació i millorar la seva eficiència. Ho notaràs tu, la família i la butxaca. Perquè major eficiència es tradueix en major estalvi i major confort.

0%
reducció del consum energètic
0dB
atenuació del soroll exterior
0ºC
temperatura mitjana de confort a la llar

TROBA SOLUCIONS

Back To Top