skip to Main Content

TRUCA'NS

93 662 14 41

VISITA'NS

C. ISAAC PERAL, 7. POLÍGON CAMÍ RAL
08850 GAVÀ (BARCELONA)

HORARI D’ATENCIÓ

De dilluns a dijous

De 8.00h a 13.00h
De 14.30h a 18.00h

Divendres

De 8.00h a 15.00h

HORARI SHOWROOM

De dilluns a divendres

De 8.00h a 13.00h
De 15.00h a 18.00h

(Imprescindible concertar cita prèvia)

TENS CAP DUBTE?

  Accepto la incorporació del meu correu electrònic a la base de dades d'enviament de newsletters informatius i/o comercials.  INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
  Responsable: GARCIA FAURA, SL
  Finalitat: Contactar amb la persona interessada per a donar resposta a la seva consulta, així com mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del correu electrònic facilitat per la persona interessada.
  Legitimació: Consentiment de la persona interessada.
  Criteris de conservació: Les dades es tractaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament a no ser que la persona interessada hagi revocat el seu consentiment. Posteriorment es conservaran bloquejades per a complir amb els terminis legalment establerts, adoptant les mesures tècniques i organitzatives per a impedir el seu tractament, inclosa la seva visualització, i restant únicament a disposició de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions públiques, amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Transcorregut el període legal requerit, es procedirà a la destrucció definitiva d'aquestes dades.
  drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar reclamació davant l'Autoritat de control www.aepd.es si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

  Back To Top