skip to Main Content

Sistema Soleal FY

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb prestacions acústiques excel·lents i versions diverses en funció de cada necessitat.

Sistema Soleal FY Fulla Oculta

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb unes prestacions acústiques excel·lents i mínima secció vista d'alumini.

Sistema Cor-70 Industrial

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, molt versàtil i d'altes prestacions, d'estètica recta tant en fulla com en jonquet.

Sistema Cor-60 Fulla Oculta

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, que ofereix la possibilitat de fulles rectes o corbes i amb una secció vista mínima de 63 mm.

Sistema 4500 Corredissa elevable

Corredissa perimetral amb trencament de pont tèrmic, de tipus elevable, fet que ofereix una màxima estanquitat i absoluta seguretat.

Sistema Hi-Finity

Portes corredisses amb disseny minimalista i innovador. Les fulles inclouen un motor ocult que s'activa amb un comandament. Tecnologia i confort per a una impressió elegant i avantguardista.

Sistema CP 155

Una solució completa de porta corredissa elevable d'alta gamma, la qual fa possible la combinació d'un alt aïllament i elevada grandària. Una solució robusta i segura de resistència antirobatori.

Sistema SlimLine 38

Sistema molt aïllat amb finestres d'obertura interior que combina elegància i comoditat, amb un disseny únic. L'aspecte especial d'acer fi és la solució perfecta per a l'arquitectura moderna.

Sistema ASE 67PD

Finestra corredissa que ofereix un disseny panoràmic combinat amb la màxima flexibilitat i transparència.

Sistema SlimPatio

Corredissa d'alt aïllament amb marc ocult, que combina elegància, altes prestacions i seguretat. Gràcies als seus perfils minimalistes, permet la màxima entrada de llum natural i ofereix unes vistes panoràmiques impressionants.

Sistema ASE 60

Corredissa elevable amb uns valors excel·lents d'aïllament tèrmic. Ofereix vistes elegants i solucions àmplies en relació a la configuració, el disseny i el confort.

Sistema AWS 75 BS.SI

Finestra de fulla oculta d'alt aïllament tèrmic i un disseny esvelt sense contorns de fulla visibles, que satisfà les màximes exigències energètiques i arquitectòniques amb la major transparència possible.
Back To Top