skip to Main Content

Sistema Soleal FY

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb prestacions acústiques excel·lents i versions diverses en funció de cada necessitat.

Sistema Cor-70 Industrial

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, molt versàtil i d'altes prestacions, d'estètica recta tant en fulla com en jonquet.

Sistema Unicity

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, de línies rectes i sòbries, que li confereixen una estètica molt arquitectònica.

Sistema AWS 75.SI

Sistema de finestres estàndard, optimitzat per a una profunditat de construcció de 75 mm. Una solució polivalent que ofereix un plus en aïllament tèrmic i seguretat.

Sistema CS 77

Sistema de finestres d'alt aïllament que compleix amb requisits elevats d'aïllament tèrmic, estabilitat i seguretat.

Sistema MasterLine 8

Finestra que combina innombrables oportunitats de disseny amb un rendiment immillorable pel que fa a l'aïllament tèrmic, estanquitat a l'aire i a l'aigua. Ofereix una àmplia gamma de tipus d'obertura.

Sistema Unico

Sistema de portes i finestres d'acer amb aïllament tèrmic, especialment adequat per a la protecció contra incendis, resistència a robatoris i a prova de bales. Els perfils bàsics ecològics estan fabricats en acer 100% reciclables.

Sistema Unico XS

Sistema de portes i finestres d'acer amb trencament de pont tèrmic. Combina l'última tecnologia, l'eficiència energètica, el disseny atractiu i un ús ecològic dels materials, per una construcció sostenible i responsable.

Sistema Economy 50 Finestra

Sistema de portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trencament de pont tèrmic.

Sistema Janisol Arte

Sistema minimalista d'acer ideal per a la rehabilitació d'edificis històrics i espais arquitectònics d'estètica industrial. El disseny es basa en perfils excepcionalment ultrafins.

Sistema Janisol Finestra

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitats i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema 3500

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic i estanquitat obtinguda mitjançant un sistema de triple junta. Espessor de l'alumini, entre 1,5 i 1,7 mm.
Back To Top