skip to Main Content

Sistema Unico XS

Sistema de portes i finestres d'acer amb trencament de pont tèrmic. Combina l'última tecnologia, l'eficiència energètica, el disseny atractiu i un ús ecològic dels materials, per una construcció sostenible i responsable.

Sistema Presto 50

Sistema de portes i envidraments fixes d'acer sense requeriment de trencament tèrmic. Destaca per l'elegància i la seguretat, amb uns grans resultats en relació a l'ús constant.

Sistema Economy 50 Finestra

Sistema de portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trencament de pont tèrmic.

Sistema Economy 50 Porta

Sistema per a portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trancament de pont tèrmic.

Sistema Janisol Arte

Sistema minimalista d'acer ideal per a la rehabilitació d'edificis històrics i espais arquitectònics d'estètica industrial. El disseny es basa en perfils excepcionalment ultrafins.

Sistema Janisol Finestra

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitats i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Janisol Porta

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del seu perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitat i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Unico

Sistema de portes i finestres d'acer amb aïllament tèrmic, especialment adequat per a la protecció contra incendis, resistència a robatoris i a prova de bales. Els perfils bàsics ecològics estan fabricats en acer 100% reciclables.
Back To Top