skip to Main Content

Canviar de finestres mai ha estat tan fàcil, gràcies als ajuts estatals

Quants cops has estat assegut al sofà, mirant melancòlicament les finestres velles de casa teva, amb la factura de la llum a les mans i sospirant perquè uns bons tancaments et farien baixar notablement el que pagues per la calefacció o per l’aire condicionat.

Doncs aquests dies de tristesa han acabat. I és que el govern espanyol ha posat en marxa un pla amb ajuts directes i incentius fiscals per convertir els edificis i habitatges en espais energèticament eficients i sostenibles. I, en aquest aspecte, les finestres són un element clau.

En l’anomenat Programa de Rehabilitació d’Habitatge i Regeneració Urbana, proveït amb fons europeus Next Generation, té per objectiu augmentar l’eficiència energètica dels habitatges i edificis en base a les energies renovables i lliures de carboni.

Així, es pretén incentivar la rehabilitació d’un parc espanyol d’edificis molt envellit i amb una taxa de reforma molt per sota de països de l’entorn com França, Itàlia o Alemanya.

A més, la rehabilitació es considera un eix fonamental en la reactivació del sector immobiliari i de la construcció, a banda de crear llocs de treball, i es dona compliment als compromisos europeus en l’àmbit de l’energia i el clima.

Suport als canvis en l’envolupant

El Programa de Rehabilitació d’Habitatge i Regeneració Urbana contempla actuacions en l’envolupant dels edificis, de forma que es poden articular línies específiques de subvencions per a la renovació de determinats elements constructius, com les finestres.

Es tractaria de finestres d’altes prestacions que ajudin a reduir l’impacte energètic dels habitatges i per a les quals la subvenció podria arribar al 30%. A GARCIA FAURA trobaràs les finestres de major qualitat del mercat i amb les prestacions adequades a cada projecte constructiu.

Pel que fa a les bonificacions fiscals, el Programa ofereix una reducció del 20% en l’IRPF per la disminució d’un 7% en la demanda de calefacció o refrigeració, fet en el qual unes finestres de qualitat i amb garantia hi poden ajudar i molt.

Si la reducció del consum d’energia no renovable arriba al 30%, la reducció en l’IRPF pot ser del 40%. I del 60% si amb les obres de rehabilitació s’aconsegueix que l’edifici assoleixi una classe energètica d’A o B.

No t’ho pensis més i contacta amb GARCIA FAURA per canviar les finestres antigues i aconseguir un millor confort dins casa teva i un major estalvi en les factures de la llum.

Finestra Ventana Garcia Faura
Back To Top