skip to Main Content

Sistema Soleal FY Fulla Oculta

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb unes prestacions acústiques excel·lents i mínima secció vista d'alumini.

Sistema Soleal PY

Porta d'entrada amb trencament de pont tèrmic, dissenyada per a suportar grans pesos i que permet l'obertura mitjançant frontisses, vaivé i tub.

Sistema Cor-70 Industrial

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, molt versàtil i d'altes prestacions, d'estètica recta tant en fulla com en jonquet.

Sistema Unicity

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, de línies rectes i sòbries, que li confereixen una estètica molt arquitectònica.

Sistema AWS 75.SI

Sistema de finestres estàndard, optimitzat per a una profunditat de construcció de 75 mm. Una solució polivalent que ofereix un plus en aïllament tèrmic i seguretat.

Sistema Cor-60 Fulla Oculta

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, que ofereix la possibilitat de fulles rectes o corbes i amb una secció vista mínima de 63 mm.

Sistema ADS 75.SI

Porta que ofereix valors d'aïllament tèrmic excel·lents en combinació amb una funcionalitat d'avantguarda i una gran llibertat creativa.

Sistema 4200

Finestra corredissa amb trencament de pont tèrmic, de gran versatilitat i opcions de fulles a testa o perimetrals, corbes o rectes.

Sistema 4500 Corredissa elevable

Corredissa perimetral amb trencament de pont tèrmic, de tipus elevable, fet que ofereix una màxima estanquitat i absoluta seguretat.

Sistema CS 77

Sistema de finestres d'alt aïllament que compleix amb requisits elevats d'aïllament tèrmic, estabilitat i seguretat.

Sistema MasterLine 8

Finestra que combina innombrables oportunitats de disseny amb un rendiment immillorable pel que fa a l'aïllament tèrmic, estanquitat a l'aire i a l'aigua. Ofereix una àmplia gamma de tipus d'obertura.

Sistema SlimPatio

Corredissa d'alt aïllament amb marc ocult, que combina elegància, altes prestacions i seguretat. Gràcies als seus perfils minimalistes, permet la màxima entrada de llum natural i ofereix unes vistes panoràmiques impressionants.
Back To Top