skip to Main Content

Sistema Janisol Finestra

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitats i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Janisol Porta

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del seu perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitat i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Unico

Sistema de portes i finestres d'acer amb aïllament tèrmic, especialment adequat per a la protecció contra incendis, resistència a robatoris i a prova de bales. Els perfils bàsics ecològics estan fabricats en acer 100% reciclables.

Sistema Unico XS

Sistema de portes i finestres d'acer amb trencament de pont tèrmic. Combina l'última tecnologia, l'eficiència energètica, el disseny atractiu i un ús ecològic dels materials, per una construcció sostenible i responsable.

Sistema Presto 50

Sistema de portes i envidraments fixes d'acer sense requeriment de trencament tèrmic. Destaca per l'elegància i la seguretat, amb uns grans resultats en relació a l'ús constant.

Sistema Economy 50 Finestra

Sistema de portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trencament de pont tèrmic.

Sistema Economy 50 Porta

Sistema per a portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trancament de pont tèrmic.
Back To Top