skip to Main Content

Sistema Soleal FY

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb prestacions acústiques excel·lents i versions diverses en funció de cada necessitat.

Sistema Soleal FY Fulla Oculta

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, amb unes prestacions acústiques excel·lents i mínima secció vista d'alumini.

Sistema Cor-70 Industrial

Finestra practicable amb trencament de pont tèrmic, molt versàtil i d'altes prestacions, d'estètica recta tant en fulla com en jonquet.

Sistema AWS 75.SI

Sistema de finestres estàndard, optimitzat per a una profunditat de construcció de 75 mm. Una solució polivalent que ofereix un plus en aïllament tèrmic i seguretat.

Sistema 4200

Finestra corredissa amb trencament de pont tèrmic, de gran versatilitat i opcions de fulles a testa o perimetrals, corbes o rectes.

Sistema 4500 Corredissa elevable

Corredissa perimetral amb trencament de pont tèrmic, de tipus elevable, fet que ofereix una màxima estanquitat i absoluta seguretat.

Sistema Hi-Finity

Portes corredisses amb disseny minimalista i innovador. Les fulles inclouen un motor ocult que s'activa amb un comandament. Tecnologia i confort per a una impressió elegant i avantguardista.

Sistema CS 77

Sistema de finestres d'alt aïllament que compleix amb requisits elevats d'aïllament tèrmic, estabilitat i seguretat.

Sistema CP 155

Una solució completa de porta corredissa elevable d'alta gamma, la qual fa possible la combinació d'un alt aïllament i elevada grandària. Una solució robusta i segura de resistència antirobatori.

Sistema MasterLine 8

Finestra que combina innombrables oportunitats de disseny amb un rendiment immillorable pel que fa a l'aïllament tèrmic, estanquitat a l'aire i a l'aigua. Ofereix una àmplia gamma de tipus d'obertura.

Sistema SlimLine 38

Sistema molt aïllat amb finestres d'obertura interior que combina elegància i comoditat, amb un disseny únic. L'aspecte especial d'acer fi és la solució perfecta per a l'arquitectura moderna.

Sistema ASE 67PD

Finestra corredissa que ofereix un disseny panoràmic combinat amb la màxima flexibilitat i transparència.
Back To Top