skip to Main Content

Sistema de portes corredisses Hi-Finity: visions infinites, disseny minimalista

Imagina una vista infinita des del menjador de casa teva. Visualitza una panoràmica que s’estengui més enllà de la teva llar, però fusionant l’interior amb l’exterior. Això és el que aconsegueix el sistema de portes corredisses Hi-Finity de Reynaers Aluminium.

El sistema Hi-Finity, dissenyat en col·laboració amb arquitectes especialitzats en materials, aconsegueix que els límits visuals desapareguin i que s’aprofiti al màxim la llum de l’exterior gràcies a una perfileria d’alumini discreta i gairebé invisible.

A més, el sistema inclou un motor ocult que s’activa amb comandament a distància o interruptor, o bé es pot integrar amb el sistema domòtic de la llar. Tot això redunda en un disseny minimalista, elegant i innovador en permetre que les superfícies de vidre s’estenguin des del terra fins al sostre.

Tècnicament espectacular

Els rodaments, que han estat especialment dissenyats per a aquest sistema, garanteixen un lliscament fluid dels grans panells de vidre (de 750 kg i amb alçades de fins a 3,5 metres) que, a més, es poden moure fàcilment amb una sola mà.

El sistema també garanteix uns nivells elevats d’estanquitat a l’aire ia l’aigua, a més de solidesa i durabilitat. De fet, la combinació entre el mecanisme central de tancament amb el vidre laminat és sinònim de seguretat davant de possibles intents de trencament per robatori.

En aquest sentit, el bloqueig i el desbloqueig elèctric es realitza mitjançant un pern robust que es pot accionar mitjançant una sola pulsió d’un botó o bé per control a distància, oferint així sempre un senyal visual de la posició de seguretat del pany.

El sistema permet múltiples tipus d’obertura com ara dues o tres guies i solucions de tancament central, acceptant fins a sis panells de vidre mòbils. I el tirador únic es fusiona amb la paret (en posició tancada) gràcies al disseny minimalista.

Pensant en la sostenibilitat

El sistema Hi-Finity compleix tots els requisits d’eficiència energètiques i les normatives europees més exigents en matèria de sostenibilitat. Així, el sistema ha estat guardonat amb el segell de disseny Henry van de Velde 2013 i el segell d’estalvi d’energia Minergie.

La Divisió Residencial de GARCIA FAURA és instal·lador oficial de Reynaers, amb la qual cosa la companyia està formada, avalada i autoritzada per fabricar i instal·lar aquest exclusiu sistema de portes corredisses.

Si voleu comprovar l’estètica i les prestacions del sistema Hi-Finity, no dubteu a visitar el nostre Showroom on podreu veure en funcionament una corredissa Hi-Finity de grans dimensions.

Back To Top