skip to Main Content

Sistemes AWS de Schüco: una construcció sense barreres

L’arquitectura i el disseny d’edificis i llocs per viure no només ha de ser una qüestió de funcionalitat. També compta la previsió de futur. Així com els habitants d’una llar adapten l’espai als gustos del moment oa les necessitats que sorgeixin, les solucions que se’ls ofereixin també s’han d’adaptar a aquests requeriments. I un, ineludible, és el pas del temps.

Sumar anys implica unes necessitats físiques a les quals cal adaptar els entorns. La gentrificació de molts barris obliga a modificar les llars per fer-les funcionals pels seus habitants. Així, l’eliminació de barreres i obstacles s’erigeix com una de les emergències arquitectòniques més evidents, per petites que siguin.

És el cas dels tancaments a les llars. Molts perfils de portes i finestres es converteixen en enemics de les persones amb mobilitat reduïda. Pensant en aquestes persones, la Divisió Residencial de GARCIA FAURA ofereix la gamma AWS de Schüco, unes solucions de llindar pla i cota zero que permeten grans obertures molt còmodes de fer servir.

Les portes i finestres Schüco AWS compleixen la norma DIN 18040-2 relativa als edificis accessibles i sense barreres destinats a ús domèstic. És a dir, a aquells espais habitables on les persones se sentin còmodes, no només aquelles amb mobilitat reduïda, sinó també les persones grans i les famílies amb nens.

Perfecta transició de l’interior a l’exterior

La construcció del sistema sense barreres Schüco AWS permet una perfecta transició de l’interior a l’exterior. Les portes s’obren i es tanquen fàcilment i el pas a través d’elles és totalment segur gràcies al llindar de cota zero, una dimensió d’obertura lliure d’almenys 900 mil·límetres (ideal per al pas d’una cadira de rodes) i alçades menys 2.050 mm.

El sistema de finestres AWS de Schüco té diferents tipus d’obertura. És fàcil d’usar i també disposa d’un llindar de cota zero, complint així amb tots els requisits de comoditat i disseny que redunden en la facilitat d’ús. Altres avantatges d’aquesta gamma de finestres de Schüco són un sistema de fixació ocult i elements de protecció.

Si vol saber más sobre la gamma de sistemes AWS de Schüco, no dubti a posar-se en contacte amb la Divisió Residencial de GARCIA FAURA.

AWS Shüco
Back To Top