skip to Main Content

10 avantatges de les finestres d’alumini

Els temps estan canviant. I, en els dies que estem vivint, això ja no és una frase d’intel·lectuals disconformes. La pandèmia de la covid-19 ha capgirat tots els nostres hàbits, ens ha reclòs a casa més temps del que acostumàvem a ser-hi. En molts casos, el menjador o l’habitació també s’han convertit en oficines improvisades a causa del teletreball.

Així ens hem adonat que potser la nostra llar necessita un canvi, una millora. Que aquella finestra que obrim i tanquem un cop al dia ara resulta que no és adequada per al temps que passem a casa. Cal canviar-la per una altra de millor, que ens ofereixi més prestacions, més confort, més benestar. I en això, les finestres d’alumini s’erigeixen en les millors.

Vet aquí deu avantatges de les finestres d’alumini:

  1. És un material flexible, versàtil, robust, estable i resistent als cops. Per aquest darrer motiu, es converteix en un material ideal per a aquells tancaments que necessitin unes mesures especials de seguretat contra robatoris.
  2. L’alumini també és un material modelable, que permet una ampla diversitat de dissenys, de textures i de colors. Un aspecte estètic gens menyspreable donada la quantitat d’hores que passem a les llars o a les oficines.
  3. L’alumini és totalment reciclable i té un cost energètic de fabricació molt baix. Això el converteix en un material molt apreciat en un moment en què la consideració pel medi ambient està en ple auge en la societat.
  4. Les finestres d’alumini reclamen poc manteniment. Les finestres elaborades amb aquest material estan recobertes amb un producte natural que protegeix contra l’òxid. A més, l’alumini presenta poca o nul·la corrosió, no s’infla ni s’esquerda.
  5. En aquest mateix sentit, les finestres d’alumini tenen una durabilitat molt alta i una vida útil elevada. I és que els elements elaborats amb alumini presenten també una bona resistència mecànica i un baix coeficient de dilatació.
  6. Les finestres d’alumini també són segures per a les persones que resideixen a l’interior dels edificis perquè no són inflamables. A més, no desprenen cap substància tòxica si són tocades per les flames.
  7. A diferència d’altres materials, les finestres d’alumini es poden construir amb un perfileria estreta que permet col·locar vidres amb més superfície, fet que ajudar a una major entrada de llum natural en els espais interiors.
  8. De fet, l’alumini permet adaptar-se a qualsevol mena de vidre, cosa que permet millorar molt l’aïllament acústic. Així, l’alumini ajuda a millorar el confort i benestar de les persones que són a l’interior dels edificis.
  9. La construcció de càmeres múltiples i el doble envidrament també contribueixen al benestar de les persones en ajudar a mantenir una bona temperatura en els interiors.
  10. Finalment, les finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic donen l’impuls definitiu al benestar de les persones en ajudar a mantenir la calor (a l’hivern) o el fred (a l’estiu) dins els edificis. S’evita així, a més, el fet tan molest de la condensació en vidres i marcs d’alumini.

A banda de tots aquests avantatges de les finestres d’alumini, a GARCIA FAURA et podem oferir molt més, amb un assessorament personalitzat i la garantia que ofereixen els estudis i anàlisis de l’Oficina Tècnica, a banda del treball professional del nostre taller d’alumini.

Back To Top