skip to Main Content

Sistema Soleal PY

Porta d'entrada amb trencament de pont tèrmic, dissenyada per a suportar grans pesos i que permet l'obertura mitjançant frontisses, vaivé i tub.

Sistema ADS 75.SI

Porta que ofereix valors d'aïllament tèrmic excel·lents en combinació amb una funcionalitat d'avantguarda i una gran llibertat creativa.

Sistema Janisol Porta

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del seu perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitat i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Unico

Sistema de portes i finestres d'acer amb aïllament tèrmic, especialment adequat per a la protecció contra incendis, resistència a robatoris i a prova de bales. Els perfils bàsics ecològics estan fabricats en acer 100% reciclables.

Sistema Unico XS

Sistema de portes i finestres d'acer amb trencament de pont tèrmic. Combina l'última tecnologia, l'eficiència energètica, el disseny atractiu i un ús ecològic dels materials, per una construcció sostenible i responsable.

Sistema Presto 50

Sistema de portes i envidraments fixes d'acer sense requeriment de trencament tèrmic. Destaca per l'elegància i la seguretat, amb uns grans resultats en relació a l'ús constant.

Sistema Economy 50 Porta

Sistema per a portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trancament de pont tèrmic.

Sistema Millennium Plus

Porta d'entrada amb trencament de pont tèrmic, de línies rectes i prestacions tèrmiques immillorables, ideal per a locals comercials i porteries.

Sistema Millennium 2000

Porta d'entrada sense trencament de pont tèrmic, amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per a locals comercials i espais sense necessitat d'aïllament total.
Back To Top