skip to Main Content

Sistema Soleal PY

Porta d'entrada amb trencament de pont tèrmic, dissenyada per a suportar grans pesos i que permet l'obertura mitjançant frontisses, vaivé i tub.

Sistema ADS 75.SI

Porta que ofereix valors d'aïllament tèrmic excel·lents en combinació amb una funcionalitat d'avantguarda i una gran llibertat creativa.

Sistema Unico

Sistema de portes i finestres d'acer amb aïllament tèrmic, especialment adequat per a la protecció contra incendis, resistència a robatoris i a prova de bales. Els perfils bàsics ecològics estan fabricats en acer 100% reciclables.

Sistema Unico XS

Sistema de portes i finestres d'acer amb trencament de pont tèrmic. Combina l'última tecnologia, l'eficiència energètica, el disseny atractiu i un ús ecològic dels materials, per una construcció sostenible i responsable.

Sistema Presto 50

Sistema de portes i envidraments fixes d'acer sense requeriment de trencament tèrmic. Destaca per l'elegància i la seguretat, amb uns grans resultats en relació a l'ús constant.

Sistema Economy 50 Porta

Sistema per a portes i finestres, de perfils esvelts, adequat per a tancaments esvelts i elegants sense necessitat de trancament de pont tèrmic.

Sistema Janisol Porta

Sistema de finestres d'acer de tecnologia moderna però amb apariència clàssica. Les àmplies superfícies del seu perfil esvelt proporcionen espai per a la creativitat i confereixen a l'edifici un caràcter molt especial.

Sistema Millennium Plus

Porta d'entrada amb trencament de pont tèrmic, de línies rectes i prestacions tèrmiques immillorables, ideal per a locals comercials i porteries.

Sistema Millennium 2000

Porta d'entrada sense trencament de pont tèrmic, amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per a locals comercials i espais sense necessitat d'aïllament total.
Back To Top