skip to Main Content

Habitatges Olzet

Edifici plurifamiliar exclusiu format per quatre habitatges d'altes qualitats. Els tancaments d'alumini instal·lats contribueixen a dotar a cadascun dels habitatges d'un aïllament tèrmic i acústic a l'alçada de les primeres qualitats de la promoció.

Read More

Habitatges Tavern

Edifici plurifamiliar format per sis habitatges d'altes qualitats. Els tancaments d'alumini instal·lats contribueixen a dotar a cadascun dels habitatges d'un aïllament tèrmic i acústic a l'alçada de les primeres qualitats de la promoció.

Read More

Unifamiliar Madrona

Habitatge unifamiliar situat a primera línia de mar, a Badalona. Presenta una arquitectura interior innovadora, la qual permet aprofitar al màxim els espais. Hi contribueix un sistema de tancaments d'alumini i vidre de línies esveltes però molt sòlides. Tots els…

Read More

Gavà Bonavista

Conjunt d'habitatges unifamiliars a primera línia de mar. Amb un disseny exclusiu, altes prestacions d'aïllament tèrmic, vidres d'alta seguretat i tractament d'alta durabilitat contra els efectes de la salinitat ambiental.

Read More

Sitges Pèrgola

Habitatge que compta amb una pèrgola metàl·lica molt original la qual aporta a la construcció un caràcter singular. Al mateix temps que, lògicament, compleix les funcions que li són pròpies, actuant com un enreixat obert.

Read More

Castelldefels Zona

Habitatge unifamiliar que combina el disseny i la funcionalitat. Està dotat d'uns tancaments d'alumini i vidre que contribueixen a la creació de l'espai de confort que persegueix el projecte arquitectònic.

Read More

Rehabilitació Can Coll

Fer compatible l'arquitectura històrica amb el confort actual és possible. La rehabilitació d'aquesta masia catalana antiga és una evidència excel·lent de com uns tancaments d'alumini, combinats amb acabat exterior de fusta, poden oferir el millor aïllament tèrmic i acústic sense…

Read More

Promoció Oliveres

Quan el vidre és el protagonista, tot adquireix un nou sentit. Habitatges lluminosos, transparents, connectats amb el seu entorn. Un material lleuger però d'alta seguretat, ideal per convertir una casa d'estructura clàssica en un nou concepte d'habitatge.

Read More

Castelldefels Interior

Habitatge unifamiliar que combina disseny i funcionalitat. Està dotat d'uns tancaments d'alumini i vidre que contribueixen a la creació de l'espai de confort que persegueix el projecte arquitectònic.

Read More
Back To Top